nieuws

Maison van den Boer catert Bavaria City Racing

Catering

Rotterdam Racing en partycateraar Maison van den Boer hebben een overeenkomst getekend voor de verzorging van de hospitality tijdens Bavaria City Racing 2011. Maison van den Boer zal zorgen voor de catering in het VIP-dorp, de VIP-units en persruimte tijdens de feestdagen. Veel ins en outs houden de schwung erin..

Maison van den Boer catert Bavaria City Racing

Tijdens Bavaria City Racing biedt het VIP-dorp bedrijven de mogelijkheid om relaties, werknemers en klanten een onvergetelijke dag te bezorgen. Onder het genot van de catering van Maison van den Boer genieten de VIP-gasten van diverse demonstraties van de top van de autosport.

Organisator Rotterdam Racing koos voor Maison van den Boer vanwege de kwaliteit van deze partycateraar. ‘De combinatie tussen de juiste kwaliteit en ervaring met dergelijke grootschalige evenementen heeft de doorslag gegeven. Met een goede hospitality wanen onze gasten zich echt in de glitter en glamour van de Formule 1’, aldus organisator Robert Heilbron.

Reageer op dit artikel