nieuws

Opnieuw aanbesteding catering UvA en HvA

Catering

Er komt een nieuwe aanbesteding voor de catering van de Universiteit van Amsterdam (UvA) en de Hogeschool van Amsterdam (HvA). Cateraars hebben nog tot 5 september de tijd om een offerte uit te brengen. Daarna gaat een beoordelingscommissie aan de slag met de nieuwe offertes voor de catering van lunches, diners, vergadering en feesten en partijen, aldus Folia.nl.

Opnieuw aanbesteding catering UvA en HvA

Dave en Stephanie Kleine openden ruim drie jaar geleden SPIJZ Eten & Drinken. Zij namen al met enige regelmaat grote cateringklussen over van Duinoord.

Afgelopen voorjaar liep een vergelijkbare aanbesteding in het honderd. Cateraar Sodexo won toen de aanbesteding, maar volgens verliezende partijen Compass Group en Vitam Catering was de gunning van het contract aan Sodexo niet eerlijk verlopen.

Zij stapten naar de rechter. Die eiste dat UvA en HvA inzichtelijker moesten maken waarom het contract aan Sodexo was gegund. De gezamenlijke instellingen wilden aan die eis geen gevolg geven en besloten de aanbesteding af te blazen en over te doen. De waarde van de aanbesteding (lees: de omzet die te realiseren is) bedraagt 9,5 miljoen euro exclusief BTW.

Reageer op dit artikel