nieuws

Ziekenhuis Rivierenland lanceert Puur Betuwe

Catering

Ziekenhuis Rivierenland heeft het eigen voedingsconcept Puur Betuwe gelanceerd. Het concept dat in eigen beheer wordt gevoerd, is gericht op ‘kwalitatief goede voeding’ uit de streek. Het gaat om authentieke Betuwse voeding , aldus het ziekenhuis.

Ziekenhuis Rivierenland lanceert Puur Betuwe

‘Wij willen een duurzame manier van werken stimuleren met eigentijdse producten en dienstverlening met een knipoog naar het verleden en klaar voor de toekomst’, zo meldt Rivierenland.

Medewerkers zijn sinds 1 maart overigens gehuld in kleding van Cradle2Cradle Returnity-materialen. Pantalon, sloof en gilets zijn gemaakt van een recyclebare stof.

Puur Betuwe zal voor de patiënten steeds zichtbaarder worden. Via bedside-terminals wordt de maaltijdvoorziening aangeboden. Patiënten kunnen het menu voor de warme maaltijd zelf (of met hulp) kiezen en doorgeven. Voedingswaarden en dieetspecifieke zaken zijn direct transparant voor de patiënt.

Reageer op dit artikel