nieuws

95-jarige blijft actief in catering

Catering

De nu al legendarische luchtvaartcateraar Ike Cohen is 95 jaar oud, maar blijft actief in de branche. De baas van Calloway Catering op Aruba heeft de touwtjes van zijn ‘imperium’ strak in handen. Zo laat hij Misset Catering weten.

95-jarige blijft actief in catering

Zijn Arubaanse bedrijf, met een paar honderd werknemers, levert maaltijden aan onder meer KLM (‘3000 per dag’), Continental en Delta Airlines. De geboren Rotterdammer Cohen is ondanks zijn 95 jaar nog steeds energiek en zit vol creatieve ideeën.

Met een ander bedrijf ‘The Eight Continent’ levert hij levensmiddelen aan de plaatselijke horeca en supermarkten. ‘Je wilt natuurlijk weten wat het geheim is van oud worden. (..) Ik zwem elke morgen’, vertelt hij aan correspondent Marius Bremmer. Wiens uitgebreide verhaal met de hoogbejaarde cateraar te vinden is de septembereditie van Misset Catering.

Reageer op dit artikel