nieuws

AH leert kinderen gezond eten

Catering

Albert Heijn leert brugpiepers in spe om juiste voedingskeuzes te maken zodat ze straks na de zomervakantie een gezonde keuze kunnen maken in de kantine van het voortgezet onderwijs.

AH leert kinderen gezond eten

Met een ‘KlasseLunch’ en educatief lesmateriaal over gezond eten, wil AH de brugpiepers in spe leren om juiste voedingskeuzes te maken, wanneer zij na de zomervakantie de schoolkantine vol met calorierijk voedsel betreden.

Appel

Het doel van Albert Heijn is om leerlingen te inspireren niet gelijk een snackreep uit de snoepautomaat te halen, maar eerder te kiezen voor een gezonde appel. Behalve het lesmateriaal krijgen de scholen ook een speciale DVD ‘De Show van Vijf’.

Hierin wordt aandacht besteed aan de vijf voedselsegmenten van de Schijf van Vijf.

Reageer op dit artikel