nieuws

Albron ‘koninklijke’ cateraar

Catering

Albron is een ‘koninklijke’ cateraar geworden. Het bedrijf uit De Meern verzorgt vanaf nu namelijk de exploitatie van de restaurants en partycateringactiviteiten van Paleis Het Loo Nationaal Museum in Apeldoorn.

Albron ‘koninklijke’ cateraar

Daartoe is een samenwerkingscontract ondertekend. ‘Wij zijn erg trots op deze fantastische mogelijkheid om op deze unieke locatie de catering te verzorgen’, laat Theo de Koning, directeur van Albron Foodservice weten. ‘Bovendien sluit de restaurantexploitatie van Paleis Het Loo naadloos aan bij onze andere spraakmakende ´koninklijke´ locaties; Koninklijk Theater Carré, Vredespaleis en Paleis Soestdijk.’

Het restaurant in de Balzaal van het paleis wordt smaakvol vernieuwd. Ook het Theehuis bij de entree van het museumcomplex -de voormalige garage van Prins Hendrik- wordt ingrijpend gerenoveerd en gethematiseerd. Voor de zomer van 2008 zal in de 17e eeuwse baroktuin van het paleis bovendien een nieuwe horecavoorziening bij de Colonnade worden gerealiseerd.

Directeur Ter Molen van Paleis Het Loo: ‘Wij vinden gastvrijheid een uitermate belangrijk aspect bij de ontvangst van onze ruim 300.000 museumbezoekers per jaar en wij willen hierin ons kwaliteitsniveau de komende jaren nog verder verbeteren. In Albron hebben wij een ondernemende partner gevonden, die samen met ons deze ambitie wil gaan waarmaken.’

Op de foto (van links naar rechts): A.Th. de Koning, directeur van Albron Foodservice en P.J. Visscher, lid van de hoofddirectie van Albron en dr. J.R. ter Molen, directeur en W.R.M. van der Vegt, secretaris/penningmeester van Stichting Restaurant Paleis Het Loo.

Reageer op dit artikel