nieuws

Albron lanceert ‘Doe het zelf’-concept

Catering

Bezoekers van bedrijfsrestaurants zelf hun, verantwoorde, lunch laten samenstellen. Daar komt het nieuwe concept van Albron in het kort op neer. De cateraar ziet enkele opvallende voordelen.

Albron lanceert ‘Doe het zelf’-concept

Albron noemt het concept Made by me. Hierbij pakt een lunchgebruiker een receptenkaartje met lunchsuggesties voor die dag. De werknemer zoekt vervolgens de producten van het kaartje bij elkaar, rekent af en gaat naar een speciale bereidingstafel. Hierop staat apparatuur om de lunch op eigen wijze af te maken. ‘Het eindproduct? Smakelijke tosti’s, originele provencettes, spannende panini’s, appel-, krenten- of nog andere pannenkoeken, flinterdunne (of juist niet) crêpes, vers geperste sappen en smoothies in diverse smaken’, aldus Albron.

Bedrijfsrestaurant Pfizer eerste

Made by me wordt als eerste geïntroduceerd in het bedrijfsrestaurant van Pfizer in Capelle aan den IJssel. Volgens de cateraar uit De Meern ervaren mensen eten anders wanneer ze het zelf bereid hebben. ‘Ze eten bewuster en met meer aandacht. Waarschijnlijk werkt het snackvervangend. Daarnaast kan het zelf bereiden de creativiteit en de onderlinge contacten binnen een bedrijf bevorderen.’, aldus Albron. Op dinsdag 10 april geeft tv-kok Ramon Beuk bij Pfizer de aftrap en begeleidt hij de werknemers bij het maken van hun eigen lunch.

Reageer op dit artikel