nieuws

Albron sponsort en catert ‘klimaatneutrale’ treinreis

Catering

De ‘langste rijdende klimaatpetitie aller tijden’. Zo wordt de Kopenhagen Express genoemd. De trein reed langs acht Nederlandse steden, met aan boord afgevaardigden van klimaatbewuste organisaties en overheden. Albron sponsorde en verzorgde de catering.

Albron sponsort en catert ‘klimaatneutrale’ treinreis

Op en rond de stations vonden op deze 12e december 2009 klimaatfestiviteiten plaats. Het eindpunt van het rondje Nederland was Utrecht, waar om 17.00 uur het Beat the Heat Now-festival van start ging. Met de tour door Nederland vroeg men aandacht voor de opwarming van de aarde en voor de Klimaattop.

Passagiers op de 300 meter lange trein konden kregen verschillende biologische hapjes en drankjes geserveerd. Op de perrons deelde Albron bio-brownies uit aan het verzamelde publiek.

Sponsoren

Henk Voormolen, directeur Duurzamer Ondernemen van Albron, geeft aan dat deze activiteit goed bij Albron past: ‘Onlangs lanceerden we onze duurzame cateringformule heerlijkeerlijketen, waarbinnen minimaal 50% van het assortiment bestaat uit duurzamer producten. Vandaar dat wij met veel genoegen de Kopenhagen Express sponsoren.’

De trein vertrok ’s avonds vanuit Utrecht naar de klimaattop in Kopenhagen, met aan boord onze milieuminister Jacqueline Cramer en beplakt met alle wensen en boodschappen die Nederlanders de afgelopen weken hadden achtergelaten op www.beattheheatnow.nl.

Meer Albron nieuws:

Reageer op dit artikel