nieuws

Albron verlengt contract Vierdaagse

Catering

Albron gaat de komende vijf jaar door als sponsor en cateraar van de Nijmeegse Vierdaagse. Het onlangs ondertekende sponsorcontract voorziet volgens Albron in een hechte samenwerking.

Albron verlengt contract Vierdaagse

Albron brengt zijn activiteiten vooral op start- en finishterrein ‘de Wedren’ van de Vierdaagse in Nijmegen ten uitvoer. Daar legt de ‘Good food, happy people’-cateraar alweer enkele jaren niet alleen de nadruk op de levering van bij de wandelsport passende gezonde voeding, maar ook door bij te dragen aan een bijzondere invulling van het dagelijkse entertainmentprogramma op het start- en finishterrein.

Voorzitter Johan Willemstein van Stichting de 4daagse is bijzonder ingenomen met Albron als sponsor en cateraar. ‘Deze professionele organisatie draagt al enkele jaren bij aan een vlekkeloze infrastructuur op het gebied van catering. Samen met Albron kunnen wij daarom onze deelnemers optimale faciliteiten bieden als het gaat om eten en drinken. Albron is bovendien een partner in ons sponsorkorps die door dik en dun pal staat voor de Vierdaagse. Dat hebben we tot onze vreugde mogen ondervinden de afgelopen jaren.’

Peter Visscher, lid van de hoofddirectie van Albron: ‘Wij sponsoren projecten en evenementen die aansluiten bij onze centrale filosofie van ´Good food, happy people´. We geven de voorkeur aan projecten die een link hebben met gezond, lekker en gevarieerd eten en drinken in combinatie met voldoende bewegen. De Nijmeegse Vierdaagse is bij uitstek zo’n evenement.’

Net als eerder het geval was zal ook tijdens de 92ste Vierdaagse, van 15 tot en met 18 juli, Olympisch marathonloper Kamiel Maase, als ‘beweegambassadeur’ van Albron, de wandelaars een hart onder de riem steken. Maase is zeker van een startbewijs voor de Olympische Spelen in Beijing. Albron is, als cateraar van het Holland Heineken Huis

Meer Albron berichten:

Reageer op dit artikel