nieuws

Algemeen directeur Appèl weg

Catering

Robert Teulings is vertrokken bij Appèl als algemeen directeur. Hij is opgevolgd door Gerrit Vink. Hij is als lid van de Raad van Commissarissen al langer betrokken bij de cateraar uit ‘s-Hertogenbosch. Enkele maanden eerder vertrok een ander directielid bij Appèl.

Algemeen directeur Appèl weg

In een brief stelt Teulings (foto) relaties op de hoogte stellen ‘van het feit dat ik besloten heb mijn functie als Algemeen Directeur van Appèl B.V. neer te leggen en mijn dienstverband te beëindigen’. Teulings trad twee jaar geleden aan als opvolger van Geert van de Ven, tevens oprichter van het Bossche cateringbedrijf.

‘Het is nu twee jaar geleden dat ik ben aangesteld als opvolger van DGA Geert van de Ven en ik heb het bedrijf een nieuw tijdperk in geloodst’, schrijft Teulings. ‘De recente verhuizing van ons bedrijf naar een nieuwe locatie vormde hiervan het sluitstuk. Nu meen ik echter dat de tijd rijp is om een nieuwe uitdaging in mijn loopbaan aan te gaan.’

Volgens Teulings gaat hij zich de komende tijd in alle rust voorbereiden op zijn volgende job. Al laat hij in het midden welke dit is. Ook de reden van vertrek is onbekend. Telefonisch is de voormalige hotelier onbereikbaar. Teulings blijft naar eigen zeggen nog wel een aantal taken voor Appèl uitvoeren.

De algemene leiding is nu in handen van Gerrit Vink, die als lid van de Raad van Commissarissen al langer aan Appèl verbonden is. Vink was eerder algemeen directeur van Compass Group Nederland Holding BV. Overigens vertrok in mei al operationeel directeur Ron Overwijk. Hij is opgevolgd door de ex-financieel directeur van Appèl, Hans van Veen. Overwijk was een jaar in dienst en wenste, volgens Vink, zijn contract niet te verlengen.

Reageer op dit artikel