nieuws

Alpha Catering in de clinch met gemeente Soest

Catering

Alpha Catering ligt in de clinch met de gemeente Soest. Die dreigt dat Alpha een aantal bedrijfsactiviteiten moet stoppen. Een ontstemde Marian Kerkhof van Alpha wil snel met de gemeente rond de tafel voor overleg, zo meldt De Gooi- en Eemlander.

Alpha Catering in de clinch met gemeente Soest

Het cateringbedrijf is al vele jaren op de Peter van den Breemerweg gevestigd. Volgens de gemeente zou het bedrijf zonder vergunning hebben uitgebreid. Ook zou er volgens het al jaren oude bestemmingsplan wel opslag mogen, maar past de bereiding van lunches niet in datzelfde bestemmingsplan.

En dan is de zoon van Kerkhof, zo meldt de krant, ook nog eens een loonbedrijf begonnen. Ook dat mag niet van de gemeente.

Marian Kerkhof van Alpha: ‘We gaan binnenkort met de gemeente rond de tafel voor overleg en om een en ander uit de wereld te helpen.’

Reageer op dit artikel