nieuws

Amerikaanse consultant spreekt Europese partycateraars toe

Catering

De meeting van de Europese partycateraars, verenigd in Epcas, wordt opgeluisterd door door keynote speaker Chris Bigelow. De Amerikaanse topcateraar zal tekst en uitleg geven over zijn business en de eventcatering in de VS op de eerste dag van de tweedaagse meeting. Deze is op 26 en 27 januari a.s. in het MECC in Maastricht.

Amerikaanse consultant spreekt Europese partycateraars toe

Bigelow staat aan het hoofd van Bigelow Companies Inc., een bedrijf dat adviezen geeft in de sport-, entertainment- en conventiewereld. Als ook in de foodservice. Bigelow zal tekst en uitleg geven over zijn business en de eventcatering in de VS. Dat is op dag 1 van de Epcas-meeting op 26 januari in het MECC in Maastricht. Branding is het thema van de bijeenkomst.

Tijdens de tweede dag (27 januari) spreekt onder meer Europarlementariër Toine Manders de partycateraars toe. Manders is ook lid van de adviesraad van de verenigde Europese toppartycateraars.

Nieuw Turks lid

De initiator van de Epcas, Charles van Goch (eigenaar Mise en place) zal de plannen van de vereniging uit de doeken doen. Er zijn momenteel 19 cateraars lid van Epcas, van België tot Bulgarije. Waarschijnlijk wordt het Turkse Borsa Catering als 20e lid begroet. De Koninklijke Van den Boer Groep en Jaarbeurs Catering Services zijn onder meer de Nederlandse afgevaardigden.

Het doel van Epcas is om kennis te delen en een lobby te hebben in Brussel. Volgens Van Goch is er het afgelopen jaar ook al commercieel succes geboekt door onderlinge samenwerking tussen de Epcas-leden.

Meer partycatering nieuws:

Reageer op dit artikel