nieuws

Anuga verbreedt beurs met foodservice

Catering

’s Werelds grootste levensmiddelenbeurs in Keulen verbreedt haar opzet door ook aandacht te geven aan foodservice. Dit gebeurt tijdens de beurseditie van 2011. Het is de eerste keer dat Anuga aandacht besteedt aan foodservice.

Anuga verbreedt beurs met foodservice

Anuga Foodservice wil de ontwikkelingen laten zien van deze branche die bezig is met een wereldwijde opmars. De consument eet en drinkt steeds vaker onderweg en wil ook in tankstations, school- en bedrijfskantines van topproducten kunnen genieten.

Het bekende Anuga-concept ’10 vakbeurzen samen onder één dak’, blijft behouden. Voor 2011 wordt het echter uitgebreid met de vakbeurs Anuga CateringTech, die een belangrijk onderdeel is van Anuga Foodservice 2011.

Tijdens de beurs zijn er presentaties en seminars die de foodservice branche behandelen. De beurs van 2011 vindt plaats van zaterdag 8 tot vrijdag 14 oktober 2011 in Keulen.

Reageer op dit artikel