nieuws

Arjan van Dijk Groep zoekt het ruime sop

Catering

De Arjan van Dijk Groep is de komende tijd de vaste cateraar van de eventboten van OceanDiva. Daartoe zijn de twee partijen een samenwerkingsverband aangegaan. Daarnaast worden er diverse concepten in samenwerkingsverband ontwikkeld.

Arjan van Dijk Groep zoekt het ruime sop

De organisaties hebben de afgelopen jaren naar eigen zeggen meerdere malen zeer succesvol samengewerkt. De samenwerking zal zijn eerste vruchten afwerpen met Sail Amsterdam 2010. Alle marketing en sales activiteiten worden verricht voor de hospitality arrangementen van 300 tot 500 gasten.

‘Zowel de Arjan van Dijk Groep als OceanDiva hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarnaast bieden beide partijen een divers aanbod in zowel feestelijke als zakelijke evenementen van groot tot klein formaat’, is te lezen in de persverklaring.

OceanDiva bestaat uit drie varende evenementenlocaties,de Original (capaciteit: 1500 personen), de Futura (600 pers.) en de Classic (500 pers.). Op de schepen worden personeelsfeesten, productpresentaties, beurzen, theatervoorstellingen en modeshows gehouden.

Op de foto (van links naar rechts): Roland Ernst (commercieel directeur Arjan van Dijk Groep), Mandy Berding en Edwin Petersen van OceanDiva.

Reageer op dit artikel