nieuws

Art Gallery Taets naar cateraar Verhaaf

Catering

Verhaaf Party Catering in Hoofddorp heeft de exploitatie van Taets Art Gallery (foto) in Zaandam overgenomen. Verhaaf zich zal richten op het verder uitbouwen en professionaliseren van de evenemententak.

Art Gallery Taets naar cateraar Verhaaf

De eigenaren van Taets Art Gallery te Zaandam, Marc Spaan en Peter Tates, hebben de exploitatie van hun trendy galerie annex evenenementenlocatie onlangs overgedragen aan Verhaaf. De partycateraar uit Hoofddorp is vanaf de opening van Taets in 2005 nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van de locatie.

Activiteiten op evenementengebied worden voortaan onder de noemer Taets Art & Events in de markt gezet. Gebouw en kunstactiviteiten blijven herkenbaar onder de naam Taets Art Gallery. Tijdens het afgelopen “zomerreces” werden de gebouwen van Taets Art Gallery flink onder handen genomen. De investeringen zijn er op gericht het gebruik van Taets voor opdrachtgevers eenvoudiger, efficiënter en daardoor ook goedkoper te maken.

Ervaren Verhaaf medewerkers hebben inmiddels hun plek gevonden bij Taets Art & Events. Marcia Raijmakers en Andrea Oosterveld zijn benoemd tot Event Consultants. De galerie heeft werk van bekende Nederlandse kunstenaars in stock.

Reageer op dit artikel