nieuws

Avenance bekroond als werkgever

Catering

Avenance behoort tot de betere werkgevers van Nederland. De cateraar behoort tot de categorie bronzen winnaars van de Beste Werkgevers verkiezing 2008.

Avenance bekroond als werkgever

De lijst met Beste Werkgevers is samengesteld door Effectory en Volkskrant Banen op basis van onderzoek onder 315 organisaties. Avenance scoorde vooral hoog op klantgerichtheid en verloopbestendigheid.

Algemeen directeur Paul Wortelboer van Avenance is uiteraard tevreden met de titel. ‘Een goede, gemotiveerde medewerker leidt tot een tevreden opdrachtgever én gast, wat vervolgens leidt tot een optimaal resultaat. Uiteindelijk is dat waar we het voor doen’.

Directeur HR van Avenance, Bart Hoex, zegt dat Avenance haar mensen ziet als belangrijkste kapitaal. ‘Daarom besteedt Avenance veel aandacht aan de mentale en lichamelijke gezondheid van haar medewerkers en investeert in de competenties en gezondheid van haar mensen. Dit heeft geleid tot relatief lage verzuimcijfers.’

Avenance Nederland BV is onderdeel van het Franse Groupe Elior, een internationale cateraar die actief is in veertien landen. Met ruim 2,6 miljoen gasten in 13.500 restaurants behoort Groupe Elior tot de grotere cateraars wereldwijd.

Reageer op dit artikel