nieuws

Beste zes bedrijfsrestaurants 2008 bekend

Catering

Zes bedrijfsrestaurants zijn doorgedrongen tot de grote finale om de Misset Catering Awards die op 29 oktober in Noordwijkerhout worden uitgereikt. Wie zijn de genomineerden?

Beste zes bedrijfsrestaurants 2008 bekend

Er zijn twee categorieën (bedrijfsrestaurants met minder en meer dan vijf cateringmedewerkers) en dus zijn er ook twee awards. In de categorie Bedrijfsrestaurants met minder dan vijf medewerkers zijn genomineerd:

-Int. Research in Rotterdam met als cateraar LEO op het werk

-ATAG in Duiven (restaurant Uffie’s, eigen beheer) (foto*)

-Sanoma Magazines in Amsterdam (Sodexo)

In de categorie Bedrijfsrestaurants (>5) zijn genomineerd:

-Prorail in Utrecht met als cateraar Sodexo

-Randstad in Diemen (bedrijfsrestaurant in eigen beheer)

-Sabic in Bergen op Zoom (Albron)

De kwaliteit van alle inzendingen ligt hoog, constateert de jury. De persoonlijke en creatieve manier waarop de cateringteams de extra vragenlijst hebben ingevuld én de gasttevredenheidsonderzoeken hebben de doorslag gegeven voor de definitieve selectie.

In het nieuwe nummer van Misset Catering (dat eind september verschijnt) staat een uitgebreid verslag over de finalisten. Op 29 oktober worden in de Kookerij in Noordwijkerhout de Misset Catering Awards uitgereikt. Al eerder zijn de finalisten bekend gemaakt voor de Misset Catering Award voor de categorieën Zorgcatering en Partycatering.

*= een van de genomineerde restaurants, uiteraard nog geen winnaar

:

Reageer op dit artikel