nieuws

Bonheur verlengt contract Willem II

Catering

Bonheur Horeca Groep en Willem II Tilburg BV hebben het exploitatiecontract van het Willem II-stadion met tien jaar verlengd tot en met 2018. Frank Molkenboer, directeur algemene zaken van Willem II Tilburg BV, en Ton Gimbrère, directielid van Bonheur Horeca Groep, hebben op 17 juni hun handtekening gezet onder de vernieuwde overeenkomst.

Bonheur verlengt contract Willem II

Beide partijen zijn sinds 2000 partners. Molkenboer: ‘De hospitality van Willem II tijdens de wedstrijden wordt door onze relaties geroemd en behoort tot de top van Nederland. Dat is mede te danken aan de hoogwaardige kwaliteit die Bonheur biedt en de smaakvolle omgeving waarin wij onze gasten ontvangen.’

Bonheur Horeca Groep grijpt de contractverlening aan om het interieur van alle horecaruimtes in het stadion, waaronder ook het supporterscafé D’n Beitel, compleet te vernieuwen. Gimbrère: ‘De nieuwe styling wordt helemaal van deze tijd met de nieuwste kleuren en trends op interieurgebied. Maar voorop staat dat het een ruimte blijft waarin een aangename sfeer is en waarin onze gasten zich prettig voelen.’ Met de aanpassingen van de locatie is een investering gemoeid van ruim 500.000 euro

Naast het verzorgen van de catering aan de sponsors en de publiekscatering tijdens de thuiswedstrijden, richt Bonheur Horeca Groep zich in het Willem II-stadion onder andere op de verzorging van vergaderingen, congressen en feesten. De horeca-exploitatie van het stadion is een van de activiteiten van Bonheur. Het bedrijf bestaat verder uit de cateringtak voor bedrijven en particulieren: Bonheur op Locatie en een diversiteit aan locaties zoals Hotel Restaurant Auberge du Bonheur, De Pauluskerk en het MIDI Theater dat 1 april 2009 haar deuren opent.

Reageer op dit artikel