nieuws

Branchetoppers voorzien weinig herstel in 2011

Catering

Weinig tot geen herstel in 2011. Dat voorzien tal van decisionmakers in business- en partycatering. Op verzoek van Misset Catering blikten zij terug op 2010 en keken vooruit naar 2011. Enkele cateraars verwachten wel groei.

Branchetoppers voorzien weinig herstel in 2011

De crisis is over in de tweede helft van dit jaar. Die verwachting spraken de branchetoppers een jaar geleden uit in Misset Catering. Maar die voorspelling kwam echter niet uit. Sterker nog, 2010 was zelfs voor topbedrijven een loodzwaar jaar.

Over 2011 zijn de branchetoppers zijn verdeeld, zo geven zij exclusief voor Misset Catering aan. In het laatste nummer van dit jaar blikken onder meer George Zapantoulis (Jaarbeurs Catering Services), Paul Bringmann (La Place), Paul Tijs (Compass Group Nederland) en Noud van den Boer (Koninklijke van den Boer Groep) en Dick Bennink (Prorest Catering) terug op 2010 en kijken ze vooruit naar 2011.

Bennink voorziet, net als een aantal collega’s in contractcatering, weinig tot geen herstel in 2011. ‘Het is vechten om contracten’, meldt hij. Bringmann is enthousiast over een record in omzet, maar baalt van ‘lagere marge’. Gerrit Vink (Appèl) en Bob Hutten van Hutten Catering verwachten voor 2011 flinke groei. Het uitgebreide verhaal is te lezen in het komende nummer van Misset Catering.

Reageer op dit artikel