nieuws

Buurman Delicio vreest catering

Catering

Culinair Centrum Delicio in Nunspeelt heeft het aan de stok met buurman Landgoedhotel Vennendal. De eigenaar van het hotel vreest dat een kookstudio en de cateringactiviteiten als gevolg van een gewenste uitbouw van Delicio, voor overlast zal zorgen.

Buurman Delicio vreest catering

Hoteleigenaar H. Jung is naar de rechter gestapt om de voortgang van de bouw van het culinair centrum te verhinderen, zo meldt het Reformatorisch Dagblad. Het is niet de eerste keer dat Jung de gang naar de rechter maakt. Vorig jaar augustus keurde de beursrechter de vestiging van de kookstudio al goed.

Volgens Jung zou de bouw van Delicio in strijd zijn met het bestemmingsplan. Delicio ontkent dit en stelt dat Landgoedhotel Vennendal geen enkele last zal hebben van een nieuw te bouwen ruimte van de cateraar annex kookstudio.

Delicio Nunspeet kwam afgelopen maanden regelmatig in het nieuws. Eerst als finalist van de Misset Catering Award in de categorie Partycateraars. Daarnaast als finalist van de Misset Horeca Kennistest op de Horecava.

Reageer op dit artikel