nieuws

Cadeautje voor iedere cateringmedewerker

Catering

Alle medewerkers in de contractcatering kunnen rekenen op een cadeautje. Deze wordt uitgereikt op donderdag 23 november. Het is dan de Nationale Dag van de Cateringmedewerker. De cateringwerknemers worden de hele dag in het zonnetje gezet.

Cadeautje voor iedere cateringmedewerker

Met de dag wil de werkgeversorganisatie Veneca laten zien dat zij veel waardering heeft voor het werk dat de ongeveer 17.000 cateringmedewerkers op bedrijven, scholen en instellingen verrichten. ‘Klantvriendelijk en tegelijkertijd op een vanzelfsprekende manier’, aldus de Veneca.

De koepelorganisatie nam het initiatief van een uitzendorganisatie om de cateringmedewerker een dag in het zonnetje te zetten over. Donderdag 23 november a.s. is het de derde keer dat ‘de Nationale Dag’ wordt gehouden.

Dit jaar worden cateringmedewerkers uit alle delen van het land (twee per bedrijf en uit iedere provincie) getrakteerd op een gastronomische lunch in een uitstekend restaurant. Alle cateringmedewerkers krijgen op ‘hun dag’ een cadeautje. Veneca kondigt verder een bijzondere gastvrouw bij de lunch aan.

Cateraar Albron springt nu al ludiek in op ‘de dag’. In het eigen magazine FoodNote Nieuws zit een vrolijke felicitatiekaart gehecht met de tekst Hap Hap Hoera. Hierop kunnen de gasten van Albron-restaurants aangeven hoe blij ze zijn met de cateringmedewerkers.

Reageer op dit artikel