nieuws

Canadese vliegtuigcateraar wint hoofdprijs

Catering

De catering van Surinam Airways heeft voor de tweede achtereenvolgende keer de Silver Caterer Award gekregen voor de Amerikaanse regio. De SLM meldt in een persbericht dat haar cateringbedrijf Surair Catering Services ‘opnieuw heeft bewezen dat de kwaliteit van haar processen en diensten de internationale toets der kritiek glansrijk heeft kunnen doorstaan.

Canadese vliegtuigcateraar wint hoofdprijs

De hoogste onderscheiding in de regio was even wel niet voor Surair Catering Services weggelegd, maar voor het Canadese cateringbedrijf E.W. Harvet Ltd.

De awards vloeien voort uit een speciaal programma van de International Air Transport Association (IATA). Hier nemen wereldwijd meer dan 230 luchtvaartcateringbedrijven aan deel. Zij worden onderworpen aan een controle op hun voedselverwerkingsprocessen.

Reageer op dit artikel