nieuws

Cateraar De Preuverie maakt doorstart na overname

Catering

Het failliete cateringbedrijf De Preuverie in Barneveld maakt een doorstart. Timo Kruft van De Gouwe Keuken/ Kasteelfeesten.nl Barneveld neemt de onderneming over, zo meld De Barneveldse Krant. De naam De Preuverie blijft bestaan.

Cateraar De Preuverie maakt doorstart na overname

Over het lot van de vijftig fulltimers en parttimers die bij het failliete bedrijf werkten, kon de ondernemer nog geen concrete uitspraken doen. ‘We gaan voor behoud van zoveel mogelijk banen, maar aantallen kan ik nu niet noemen. Er moeten nog allerlei gesprekken plaatsvinden.’

Het kantoor van De Preuverie aan de Marchandweg blijft voorlopig in gebruik. Kruft is van plan om al zijn bedrijfsactiviteiten in de toekomst op één plek onder te brengen. De Preuverie verzorgde tot een week geleden feesten en catering in kasteel De Schaffelaar en het Schaffelaartheater in Barneveld en Hoeve Sparrendam in Hoevelaken. ‘Die activiteiten zetten we gewoon door’, verzekert Kruft.

Bruidsparen die hun aanbetaling kwijt zijn door het faillissement van De Preuverie probeert hij zoveel mogelijk tegemoet te komen. ‘Dat geld is weg, maar we proberen de aanbetalingen tot op zekere hoogte te honoreren. Voor ons is dat een verliespost, maar we willen tevreden klanten.’

Reageer op dit artikel