nieuws

Cateraar kan facilitair manager goed gebruiken

Catering

Contractcateraars zouden gebruik moeten gaan maken van de diensten van een facilitair manager. Die spreekt de taal van de opdrachtgever. Hij of zij zou ingezet kunnen worden bij de verkoop en implementatie van cateringcontracten en concepten, aldus Richard Helmus.

Cateraar kan facilitair manager goed gebruiken

Helmus liet aan Misset Catering weten dat cateraars vaak kampen met een groot gat tussen sales en operations. ‘Een manager met een facilitaire achtergrond kan die leemte opvullen.’

Richard Helmus is als Afdelingsmanager Operations Facilitair Bedrijf van Coöperatie VGZ onder meer verantwoordelijk voor de catering op diverse locaties waaronder het hoofdkantoor te Arnhem (±1000 pandbewoners) en de kernlocaties te Eindhoven (±1000 pandbewoners) en Gorinchem (±350 pandbewoners). Eind vorig jaar stapte VGZ over van catering in eigen beheer naar uitbesteed. In Misset Catering 2 belicht hij de achtergronden van deze overstap.

Reageer op dit artikel