nieuws

Cateraar Maison Luuk gaat het theater in

Catering

Vanaf 1 februari is Maison Luuk de nieuwe huiscateraar én horeca-exploitant van Theater De Leest in Waalwijk. De partycateraar uit Kaatsheuvel en De Leest willen van theaterbezoek ‘een totaalbeleving’ maken.

Cateraar Maison Luuk gaat het theater in

Ofwel ‘een complete avond uit’, zoals Maison Luuk het noemt. ‘Het horeca-aanbod speelt hierin naast de voorstelling een grote rol.’ De cateraar en het Waalwijkse theater gaan het horeca-aanbod de komende tijd dan ook perfectioneren. Het moet ertoe leiden dat het nog beter aansluit bij de verwachtingen van de theaterbezoekers.

Maison Luuk heeft 30 jaar ervaring op het gebied van exclusieve catering. Het is onder meer huiscateraar van Chalet Fontaine Partycenter in ‘hometown’ Kaatsheuvel. Eigenaar Luuk Broos is ook bekend van zijn (geslaagde) pogingen om het wereldrecord champagneglazen te verbeteren.

Meer party- en eventcatering:

Reageer op dit artikel