nieuws

Cateraar Taat & de Regt bij Congress Centre Oegstgeest

Catering

Taat & de Regt faciliteert vanaf 1 januari de catering activiteiten rondom evenementen, congressen en vergaderingen in Corpus Congress Centre te Oegstgeest. In het contract wat deze week getekend is, staat dat de partycateraar partner wordt van het Corpus Congress Centre.

Cateraar Taat & de Regt bij Congress Centre Oegstgeest

Corpus Congress Centre is onderdeel van Corpus ‘reis door de mens’ waar de bezoekers een reis door een 35 meter hoog menselijk lichaam kunnen maken. Met de samenwerking willen beide partijen een platform bieden voor het organiseren van evenementen waar de mens centraal staat. Taat & de Regt ziet dit gegeven als een onderbouwing van haar gekozen strategie op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De evenementenlocatie biedt met vijf flexibele congreszalen aan 1000 bezoekers ruimte. Naast de congreszalen is er mogelijkheid tot het organiseren van diners en recepties in het Penthouse of vergaderingen in de breakout zalen.

Reageer op dit artikel