nieuws

Cateraar verzorgt groot diner in Kampen

Catering

Door de komst van 530 campers, die vanaf donderdag binnen zullen druppelen, zal Kampen straks in rep en roer zijn. Tal van activiteiten vinden plaats. Op zaterdagavond wordt in een grote tent voor 750 personen een diner geserveerd. Dit diner wordt verzorgd door cateringbedrijf Bartel en de Kamper Kasteleins.

De campers zijn afkomstig uit negen verschillende landen. Het zijn leden van de Federation Internationale des Motorhomes (FICM) die in Kampen hun jaarlijkse zogeheten Euro CC-meeting houden. Op vrijdag 2 juni vindt de officiële opening plaats. Het is overigens de eerste keer dat dit evement in Kampen wordt gehouden.

Vanwege het evenement zijn vele bezienswaardigheden en monumenten op vrijdag en zaterdag geopend. De VVV biedt op die dagen diverse stadswandelingen aan onder leiding van een gids.

Speciaal voor de deelnemers aan het Euro CC is er een puzzeltocht in verschillende talen uitgezet door de binnenstad van Kampen. Deze puzzeltocht leidt de deelnemers langs de leukste zaken van Kampen. Op zaterdag is er een toeristische informatieve markt, waarbij de deelnemende landen de gelegenheid krijgen zichzelf te presenteren.

Reageer op dit artikel