nieuws

Cateraars doen mee aan ‘EetGeenDierenDag

Catering

Een grote actie van Wakker Dier: eet geen dieren op Dierendag. Zes grote cateraars van bedrijfsrestaurants doen mee. Zij informeerden hun opdrachtgevers over EetGeenDierenDag en bieden een extra gevarieerd of geheel vegetarisch menu aan inclusief voorlichting over het thema.

Cateraars doen mee aan ‘EetGeenDierenDag

Dat is niet alles. Ook bedrijven doen mee. Zo serveert men bij Toyota alleen vegetarisch doet men dat bij Randstad voor 95%, aldus Wakker Dier. De organisatie wil met een radiospot en een social media campagne mensen en bedrijven overhalen om mee te doen.

Wakker Dier wil een record vegetarisch eten gaan bereiken op 4 oktober. De cateraars doen overigens graag mee, meldt Wakker Dier. ‘De reacties waren enorm enthousiast. Ook cateraars vinden het logisch om op Dierendag geen dieren te eten.’

De volgende cateraars doen in ieder geval mee: Kragtwijk Catering, Hutten Catering, SAB Catering, Sodexo, Eurest en Prorest.

Reageer op dit artikel