nieuws

Cateraars verzorgen mega evenementen

Catering

Enkele partycateraars hebben laten zien tot welke prestaties zij (en hun collega’s) in staat zijn. Enkele mega evenementen sprongen in het oog. Het zogeheten AmsterdamDiner voor het Aids Gala en een feestmaal midden op het veld van de Arena.

Cateraars verzorgen mega evenementen

Om met de eerste te beginnen. Voor de 18e keer vond onlangs in de Heineken Music Hall het AmsterdamDiner plaats, ook wel bekend onder de naam ‘Aids Gala’. Partycateraar Verhaaf serveerde een diner voor 1.200 aanwezige gasten, ofwel een absoluut uitverkocht huis.

Verhaaf kreeg steun van maar liefst 200 vrijwilligers. De opbrengst van ruim € 700.000 voor het Aids Fonds overtrof volgens Verhaaf alle verwachtingen, want ruim € 150.000,- hoger dan vorig jaar. Het geld wordt gebruikt om een volwaardige kliniek neer te zetten op de campus van de Universiteit van Maputo in Mozambique.

Sterrenrestaurant

Op een steenworp afstand werd enkele dagen eerder een copieus diner op het midden van de grasmat van de Arena verzorgd. Cateraars hier: Van der Loo Party & Business Events en Maison van den Boer.

‘Voor een gemeenschappelijke opdrachtgever toverden wij het veld om in een geweldig sterrenrestaurant voor ruim 650 gasten voor het Stars Gala, waar de winnaars van een langlopend prestatieproject de meest prominente plaatsen innamen’, meldt Ana-Maria Lourenco van Van der Loo.

Meer event- en partycatering:

Reageer op dit artikel