nieuws

Cateraars welkom op Culinair Evenement in Rotterdam

Catering

Het duurt nog even maar de organisatie heeft het toch al vast aangekondigd. Ook cateraars zijn van harte welkom op het Culinair Evenement Eten & Drinken in Ahoy Rotterdam. Om daar inspiratie op te doen. Dit evenement vindt plaats van 9 t/m 11 december 2011. De doelgroep wordt gevormd door liefhebbers van lekker eten en drinken uit heel Nederland.

Cateraars welkom op Culinair Evenement in Rotterdam

Bezoekers van dit culinaire evenement kunnen in een sfeervolle ambiance gerechten van topkoks proeven, kennismaken met een ruim assortiment dranken & delicatessen en deelnemen aan workshops. Het evenement zal een belangrijke inspiratiebron zijn voor de feestdagen.

Door een groots sfeervol restaurant in te richten op de beursvloer en daarnaast een grote verscheidenheid aan leveranciers van delicatessen, wijnen en kookattributen op te laten draven, ontstaat een unieke culinaire combinatie, aldus de organisatie. Diverse landen- en themapaviljoens maken het evenement extra aantrekkelijk.

Voor informatie: www.etenendrinken.nu

Reageer op dit artikel