nieuws

Cateraars zouden goede maatjes moeten worden met secretaresses

Catering

Cateraars die iets gedaan willen krijgen bij directies van bedrijven doen er goed aan om maatjes te worden met de secretaresse van de baas. Zij is namelijk een invloedrijk persoon, zo melden enkele verenigingen van secretaresses in een voorbeschouwing op Secretary Business Days 2011. Deze vinden op 25 en 26 mei plaats in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.

Cateraars zouden goede maatjes moeten worden met secretaresses

Dit vakevent is een initiatief van de secretaresseverenigingen NVD, EUMA, NBFS, opleiders als Secretary Management Institute en enkele leveranciers. Op het Event komen persoonlijke ontwikkeling, innovaties en nieuwe mogelijkheden uitgebreid aan bod.

De verenigingen melden dat secretaresse een dynamisch beroep is. ‘Vroeger was ze slechts uitvoerend werkzaam, tegenwoordig is ze adviseur en coördinator. De secretaresse van vandaag is een invloedrijk persoon. Ze leidt projecten, ze koopt in en heeft internationale contacten.’

Tijdens Secretary Business Days is er ook de beursvloer bezet. De exposanten presenteren producten en diensten, zoals hotel & vergaderaccommodaties, zakelijke events, de inrichting van het bureau van de toekomst, slim boeken van zakenreizen en relatiegeschenken, informatie www.secretarybusinessdays.nl

Reageer op dit artikel