nieuws

Cateringplan Delicio in het nauw

Catering

De kans dat horecabedrijf Delicio op het Veluwetransferium in Nunspeet een cateringzaak start, is fors geslonken. De gemeente Nunspeet heeft de bouwvergunning, die eerder is verleend, ingetrokken.

Cateringplan Delicio in het nauw

Delicio wil een kookstudio, restaurant en cateringbedrijf starten op het Veluwetransferium. Hiervoor kreeg het een tijdje geleden de bouwvergunning. Nu is die vergunning door de gemeente weer ingetrokken.

‘Een externe jurist hebben we er nog eens naar laten kijken en we zijn tot de slotsom gekomen dat sommige aspecten in het plan onoverkomelijk zijn’, wethouder Edwin van der Geest in de regionale krant DeStentor.

De jongste ontwikkeling houdt in dat Delicio een horecapand krijgt met een omvang van 300 vierkante meter. Volgens eigenaar Michiel Waterman betekent dat dat het slechts ruimte biedt voor het runnen van een lunchroom. En dat terwijl er grote plannen zijn op het gebied van kookstudio, restaurant en catering.

Reageer op dit artikel