nieuws

CFE neemt Johma Sandwiches over

Catering

Convenience Foods Europe B.V. (CFE) heeft overeenstemming bereikt met Johma Signature over de overname van Johma’s dochteronderneming Johma Sandwiches B.V., een belangrijke aanbieder van versverpakte sandwiches in de Benelux.

CFE neemt Johma Sandwiches over

De combinatie van beide ondernemingen leidt tot duidelijke voordelen, laat CFE weten. ‘De verschillende klantsegmenten en productcategorieën sluiten goed op elkaar aan waardoor een uitgebreider productassortiment kan worden aangeboden.’

De verkoop van haar sandwichbedrijf geeft Johma Signature de mogelijkheid zich volledig te concentreren op de verdere groei van haar salade activiteiten. Over de overnameprijs worden geen mededelingen gedaan. Afronding van de transactie vindt plaats binnen twee weken en zal naar verwachting geen directe gevolgen hebben voor de beide productielocaties en medewerkers.

Reageer op dit artikel