nieuws

‘Champions League van partycateraars

Catering

Op dinsdag 1 februari 2011 wordt in het MECC Maastricht het eerste BeNeLux Party Caterers Congress georganiseerd. Dat staat in het teken van ‘Hospitality in Sports; The Champions League’.

‘Champions League van partycateraars

Diverse internationale sprekers zullen de deelnemers meenemen in de wereld van de organisatie van grote internationale sportevenementen, zoals bijvoor-beeld de FIFA World Cup, en inzicht geven in de bouw van nieuwe sportlocaties en de belangrijke keuzes die vooraf moeten worden gemaakt op het gebied van hospitality.

Het BeNeLux Party Caterer Congress is georganiseerd door de European Party Caterer Association. Eigenlijk de Champions League van grotere partycateraars in Europa. Het congres is bedoeld voor directeur/eigenaren en operationeel managers in middelgrote en grote partycateringbedrijven uit Nederland, België, Luxemburg en NordRhein-Westfalen. Het congres vindt plaats in het MECC Maastricht tegelijk met de EFFF en BBB Horecavakbeurs.

Meer party- en eventcatering:

Reageer op dit artikel