nieuws

Commercieel directeur ISS Catering Services vertrekt

Catering

Ralph de Kleijn vertrekt als commcercieel directeur bij ISS Catering Services. Zijn tweejarig contract bij het facilitair bedrijf uit Utrecht is niet verlengd. De Kleijn’s opvolger zal naar alle waarschijnlijkheid snel bekend gemaakt worden.

Commercieel directeur ISS Catering Services vertrekt

De Kleijn (foto) begon 1 december 2007 als commercieel directeur bij ISS Catering Services. Volgens de in mei 2008 aangestelde algemeen directeur Maarten Poels heeft De Kleijn een tweejarig contract dat niet verlengd wordt. ‘Officieel vertrekt hij per 1 december aanstaande, maar Ralph is per 1 oktober vrijgesteld van werkzaamheden.’

Volgens Poels heeft De Kleijn ‘mooi helpen meebouwen aan het concept van ISS Catering Services‘. ‘De cateringtak van ISS is vanuit het niets gebouwd. Ralph heeft daarbij meer gebracht dan sales alleen.’ Poels weet niet waar De Kleijn naar toe gaat en zelf is hij onbereikbaar.

De Kleijn’s opvolger wordt mogelijk al snel voorgesteld. Poels noemt nog geen naam. Wel zegt de algemeen directeur Catering Services: ‘Ik kan uit de markt goede talenten halen. Ik ben voor het uitwisselen van talenten.’

Reageer op dit artikel