nieuws

Culinair concept partycateraar Van der Linde

Catering

Van der Linde Party Productions in Rotterdam introduceert een nieuw catering en food concept onder de naam SMAAK. Het concept is geïnspireerd en mede gerealiseerd door sessies in samenwerking met culinair innovator en meesterkok Angélique Schmeinck.

Culinair concept partycateraar Van der Linde

Van der Linde stapt met het concept SMAAK af van traditionele presentaties op buffetten of uitgeserveerde items. ‘Wij hebben eigen zuilen ontwikkeld waarop de culinaire items worden gepresenteerd in combinatie met videobeelden’, aldus commercieel manager Robin van der Schuyt.

SMAAK is volgens Van der Linde, zien, ruiken en proeven. Met high-tech zuilen worden de culinaire hoogstandjes in beeld en geluid gepresenteerd. Aangepast aan de sfeer van de omgeving. Begeleid door een compositie van fraaie beelden en inspirerende teksten. ‘De gasten worden zodoende ‘gedwongen’ te gaan proeven’.

Koks bereiden à la minute ‘oogstrelende gerechten’. Op verzoek treden de koks (SMAAKmakers) bescheiden op de voorgrond. Voor uitleg over de toegepaste kooktechnieken, de herkomst van de ingrediënten en combinatie met wijnen.

Reageer op dit artikel