nieuws

Dames debuteren in Misset Catering top 20 van belangrijke personen

Catering

Voor het eerst drongen twee vrouwen door tot de Misset Catering Top 20 van belangrijke en invloedrijke personen binnen de Nederlandse catering. Deze lijst verscheen op 17 februari in Misset Catering 1. Het is een lijst met kopstukken die invloed uitoefenen op de catering en dat ook naar buiten toe uitdragen. Sodexo topman Hans Rijnierse eindigde evenals vorig jaar op de eerste plaats.

Dames debuteren in Misset Catering top 20 van belangrijke personen

Renske Bos van Bos&Bos Catering in Groningen eindigde op de zevende plaats. Ze wordt omschreven als ‘de creatiefste partycateraar van Noord-Nederland.’ En verder: ‘Ze houd zich makkelijk staande in een mannenwereld. Bouwde Bos&Bos Catering samen met haar man John sinds de start in 2003 uit tot een groot partycateringbedrijf.’

De tweede vrouw in de top 20 komt eveneens uit het noorden. Rijnie Trip is directeur/ eigenaar van Van Lier Catering in Assen. Over haar wordt gemeld: ‘Staat open voor samenwerking, communiceert als de beste, is eerlijk en is bereid haar kennis met anderen te delen. Sprak met collega’s op verzoek van Misset Catering in alle openheid over de voor- en nadelen van samenwerking. De ideeën waren inspirerend, maar het kwam er nog niet van om ze uit te werken.’

Reageer op dit artikel