nieuws

Dansspektakel zoekt cateraar of horecaondernemer

Catering

De show staat. Fuerza Nova is een spectaculaire streetdance show met een professionele danscast, energieke optredens, een live band en liefst vier podia. Maar na de introductieshows wil Fuerza Nova door. De organisatie zoekt catering- en horecaondernemers als partners.

Dansspektakel zoekt cateraar of horecaondernemer

Tijdens de introductieperiode van de show hebben de locaties kans gezien met arrangementen in te spelen op de fusion benadering van de show, zegt Kees Janssen, directeur van de gelijknamige Theatre Productions en verantwoordelijk voor Fuerza Nova, tegen Misset Catering.

Janssen: ‘Er is een mix van fingerfood & drinks bedacht om voorafgaande aan de show af te nemen en/of een afterparty arrangement te kopen. De opgedane kennis en ervaring kan de catering- of horecaondernemer helpen de show in te zetten om nieuwe business aan te trekken.’

Doorfeesten

De show kenmerkt zich door de mix van diverse stijlen en de snelle wisseling van optredens op maar liefst vier rondom opgestelde podia. De optredens worden live begeleid door een vijfkoppige band (waaronder een dj) met speciaal voor deze show gemaakte muziek. Na afloop van de show kan het publiek direct doorfeesten op de energieke muziek van de dj.

Janssen heeft een danscast samengebracht met winnaars en finalisten van bekende tv-programma’s als So You Think You Can Dance en My Name Is Michael. De dansers surfen als het ware door de zaal. Het publiek staat temidden van de podia en voelt zich daardoor deel uit maken van het spektakel. Er werden in september en oktober al try-out shows gegeven in onder meer Hengelo, Rotterdam en Winterswijk.

Meer party- en eventcatering:

Reageer op dit artikel