nieuws

De Jong weg bij Martinair Partyservice

Catering

Rob de Jong is officieel uit dienst getreden bij Martinair Partyservice. De voormalig algemeen directeur is met eigenaar Van den Boer Groep tot overeenstemming gekomen. De Jong is niet de enige Martinair-topman die vertrok.

De Jong weg bij Martinair Partyservice

Dat heeft De Jong meegedeeld aan Misset Catering. Na de overname van Martinair Partyservice door de Van den Boer Groep, augustus vorig jaar, werd De Jong ontslag aangezegd. Uiteindelijk duurde het tot december voordat er een financiële regeling werd getroffen en de voormalig algemeen directeur uit dienst trad.

Ook andere topman weg

Maison van den Boer stelde Michiel van Doornik al snel aan als opvolger van De Jong. Die ruim vier jaar een topfunctie bekleedde bij Martinair Partyservice. De Jong is niet de enige topman die na de overname is vertrokken. Zo is ook financieel directeur Patrick Teunissen weg.

Eigen bedrijf De Jong

De Jong heeft zijn in 2000 opgerichte bedrijf Advisory Rob de Jong B.V. nieuw leven in geblazen. Zijn meest recente opdracht is van de gemeente Zeist. Die heeft De Jong aangesteld als interim-manager van Slot Zeist, een klus die hij samen met Teunissen uitvoert overigens. De Jong is ook president van Epcas, het nieuwe Europese samenwerkingsverband van partycateraars. Saillant detail, bij Epcas is ook Maison van den Boer aangesloten….

Reageer op dit artikel