nieuws

Deal Cuisine on tour/SGS met Maître Personnel

Catering

Cuisine on tour/SGS heeft definitief gekozen voor de hospitalitydiensten van Maître Personnel. Door het tekenen van een prestatieovereenkomst is de match tussen beide ondernemingen bekrachtigd.

Deal Cuisine on tour/SGS met Maître Personnel

Maître Personnel is per heden de nieuwe partner die voorziet in alle personele behoeftes met uitzondering van koks. De verregaande doelen van deze hoogstaande, prestatiegerichte energiemanager en zijn filosofie de beste in zijn branche te willen zijn, hebben directeur eigenaar Dimitri Chalos overtuigd.

Dimitri verheugt zich op de samenwerking. ‘Een onderneming met dezelfde drive en ambities. Wij kunnen nu eindelijk ook op gastvrijheid continuïteit garanderen in kwaliteit, presentatie en vakmanschap’.

Reageer op dit artikel