nieuws

Deli XL introduceert concept voor sport- en schoolkantines

Catering

Foodservice groothandel Deli XL introduceerde Daily Break, een nieuw concept voor sport- en schoolkantines dat samen met 14 klanten ontwikkeld werd. De groothandel ondersteunt met dit nieuwe concept haar klanten in het behalen van meer omzet en rendement.

Deli XL introduceert concept voor sport- en schoolkantines

De kennis die Deli XL heeft van de markt en haar ervaringen met succesvolle kantines zijn vertaald in een aantal tools. Op de website www.daily-break.nl kunnen gebruikers van dit concept eenvoudig hun eigen posters, tafelkaartjes en promotiematerialen ontwerpen. Daarnaast ontvangen Daily Break klanten een draaiboek voor de organisatie van evenementen, biedt het concept kant-en-klare assortimentsvoorstellen en is er een speciale nieuwsbrieftool ontwikkeld, waarmee de klant in eigen huisstijl haar gasten met één klik op de knop op de hoogte kan stellen van bijvoorbeeld evenementen en aanbiedingen.

Regiodirecteur Wim Stroes van Deli XL is één van de drijvende krachten achter Daily Break: ‘Inmiddels zijn vijf scholen met een pilot gestart, waarbij mooie omzetstijgingen gecombineerd worden met toegenomen gasttevredenheid. Ook hebben zich al 32 sportkantines aangemeld.’

Reageer op dit artikel