nieuws

Digitale aanbestedingstool maakt traject makkelijker

Catering

Veneca introduceert een nieuwe digitale aanbestedingstool. Het moet het maken van offertes en het gehele aanbestedingstraject makkelijker maken. Het hele aanbestedingstraject wordt met de tool gedigitaliseerd.

Digitale aanbestedingstool maakt traject makkelijker

Volgens veneca zijn er legio voordelen aan het nieuwe aanbestedingstraject. Zo zou het veel besparing op kosten en tijd opleveren, zou het duurzamer zijn, transparanter en altijd up-to-date informatie geven.

De tool werd in juni geïntroduceerd. Daarna is het juridisch verfijnd, tekstueel verbeterd en lanceerde de brancheorganisatie een nieuwe bijbehorende website: arc.nl. Op de site is de tool vrij beschikbaar en eenvoudig in de eigen huisstijl te gieten.

Veneca hoopt met de tool een einde te maken aan ‘tijdrovende en papierverslindende offertetrajecten.’ ‘Met de digitale aanbesteding helpen cateraars hun opdrachtgevers om de juiste vragen te stellen en volledige informatie te geven. Het resultaat is een snelle en kwalitatief hoge offertie, die inhoudelijk aan alle wettelijke richtlijnen voldoet.’

Reageer op dit artikel