nieuws

Eurest catert langer bij Reed Business

Catering

Cateraar Eurest heeft het contract met Reed Business verlengd. Eurest verzorgt de komende vijf jaar de catering voor alle vestigingen van de beursgenoteerde uitgever.

Eurest catert langer bij Reed Business

Arvid Prigge, Manager Facilities van Reed Business, laat weten dat voor de bestaande cateraar Eurest is gekozen vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding. Eurest catert in Amsterdam, Doetinchem, Maarssen, Zwijndrecht en Den Haag.

In de bedrijfsrestaurants van Reed Business wordt meer aandacht besteed aan gezonde producten. Zo komen er gekleurde tickers om aan te tonen of het product bijvoorbeeld vet- of zoutarm, vegetarisch of halal is.

Reed Business (voorheen Elsevier bedrijfsinformatie) is de Nederlandse tak van Reed Elseviers uitgeefdivisie op het gebied van vakinformatie. Reed Business is eigenaar van onder meer Misset Catering, Misset Horeca en het weekblad Elsevier.

Nog meer contractnieuws: Albron gaat de restauratieve voorzieningen van het gemeentehuis en de gemeentewerf in Capelle a/d IJssel verzorgen. Pikant, want Capelle is de thuisstad van concurrent Sodexho.

Reageer op dit artikel