nieuws

Eurest ‘into’ evenementenlocaties

Catering

Eurest ziet in ‘evenementenlocaties’ een groeibranche en trok daarom onlangs Gaston Boon (ex-Hypsos Events) aan als link tussen de cateraar en de locaties.

Eurest ‘into’ evenementenlocaties

Dat meldt zusterblad FZ. Volgens het vakblad voor de eventbranche geeft Boon aan dat bij Eurest jarenlang de focus lag op bedrijfscatering. ‘De leisure-tak van Eurest is een beetje ondergesneeuwd geweest, maar sinds de reorganisatie van een aantal jaar terug, is leisure duidelijk benoemd als groeimarkt.’

Volgens Boon wil Eurest echt opgaan in de locaties, zodat de catering volledig past binnen het concept en de uitstraling van de locatie. Dat gebeurt al op locaties als De Keukenhof, Naturalis en TT Assen. Eurest zoekt daarbij naar een ‘echt partnership’. ‘Het aantal locaties moet zich als een olievlek gaan uitbreiden, deels zal onze focus liggen op sportieve locaties’, vertelt Boon. Hij heeft jarenlange ervaring bij onder meer Verhaaf Party Catering, RAI Catering en Albron.

Reageer op dit artikel