nieuws

Evean, Zaans Medisch Centrum en De Kroes verstrekken maaltijden

Catering

Evean en het Zaans Medisch Centrum gaan met maaltijdproducent De Kroes uit Almere voor een periode van vijf jaar maaltijden verstrekken vanuit het Dinnercentrum. De kern van deze samenwerking is het verstrekken van maaltijden van hoge kwaliteit, waarbij de prijs zo gunstig mogelijk blijft, aldus de organisaties.

Evean, Zaans Medisch Centrum en De Kroes verstrekken maaltijden

Het Dinnercentrum, een gezamenlijk initiatief van Evean en het Zaans Medisch Centrum, is een productiekeuken van waaruit de maaltijden worden verstrekt aan de bewoners in de diverse verpleeg- en verzorgingshuizen van Evean.

Het Dinnercentrum stond begin 2011 voor de uitdaging om de ‘goede kwaliteit’ van de maaltijden te behouden of te verbeteren en tegelijkertijd te kijken naar een nog scherpere prijs. ‘In maaltijdproducent De Kroes is een partner gevonden om de uitdaging aan te gaan’, aldus Wim Heijboer, manager van het Dinnercentrum. De Kroes verzorgt ongeveer 80% van de maaltijden.

Reageer op dit artikel