nieuws

Eventbedrijf verzelfstandigt culinaire diensten

Catering

Organisator van events, De Evenementen Fabriek! in Houten heeft de catering en overige culinaire activiteiten verzelfstandigt in het nieuwe bedrijfsonderdeel De Culinaire Fabriek!

Eventbedrijf verzelfstandigt culinaire diensten

‘Het verzelfstandigen van onze catering divisie is de eerste stap in onze strategie, om de zo compleet mogelijke aanbieder te zijn in de evenementenbranche’, aldus Linda Odijk, sales & event executive van De Evenementen Fabriek!

Naast het verzorgen van de culinaire invulling van de zakelijke evenementen van de eventorganisator kan De Culinaire Fabriek! ook rechtstreeks in te schakelen. ‘Voor bijvoorbeeld partycatering, trendy streetfood, cocktails & drankencatering en culinaire workshops.’

Reageer op dit artikel