nieuws

Exclusief concept Arjan van Dijk Groep

Catering

Topkoks op iedere gewenste locatie. Daar zorgt de Arjan van Dijk Groep voor in haar nieuwe concept Masters of Food. Behalve culinaire exclusiviteit is de aankleding ook ultraluxe.

Exclusief concept Arjan van Dijk Groep

De Arjan van Dijk Groep is net gestart met Masters of Food. Hier bereiden topkoks gerechten van de hoogste kwaliteit op elke gewenste locatie. Volgens het evenementen- en cateringbedrijf uit Oosterhout is uit onderzoek en jarenlange ervaring gebleken dat er behoefte bestaat aan een ‘hoogwaardige kwalitatieve culinaire invulling van een evenement, in een door de klant te kiezen omgeving. Een toprestaurant op iedere gewenste locatie’.

Ook ambiance stijlvol

Gasten kiezen zelf de gerechten en de topkoks bereiden dit ter plekke. Hun passie vormt de basis, de presentatie van de gerechten speelt een belangrijke rol. ‘Het moet niet alleen lekker zijn maar vooral ook prachtig om te zien.’ Uiteraard adviseert de sommelier het beste glas wijn passend bij het gerecht. Persoonlijk gastheerschap maakt de beleving van dit concept ook speciaal. Net als de ultraluxe aankleding die voor een stijlvolle ambiance zal zorgen Zo is er een speciale besteklijn, glaswerk, linnen, meubilair en infrastructuur.

Reageer op dit artikel