nieuws

Exploitatie cruiseschip maart 2008

Catering

De exploitatie van het cruiseschip ss Rotterdam start vanaf 31 maart 2008. Dat is onlangs bekend gemaakt. De nieuwe cateraar On Board On Shore is mede-exploitant. Wanneer het schip zal afmeren in Nederland blijft nog in het ongewisse.

Exploitatie cruiseschip maart 2008

Het stoomschip Rotterdam is een maritiem, industrieel en cultureel erfgoed en wordt nu gerenoveerd in Willemshaven (D). Hierna krijgt het een vaste ligplaats in Rotterdam. Op 31 maart 2008 opent het schip haar deuren voor het publiek. Het schip wordt ergens tussen half december en half januari teruggesleept naar Rotterdam. Een exacte datum is vanwege de weersomstandigheden niet te geven. Als het schip voor anker is gegaan zijn er ongeveer nog twee maanden nodig om haar gebruiksklaar te maken. Dit onder andere voor de aansluitingen op het waterleiding en elektriciteit.

Exploitatie zeker € 6 mln.

De party-exploitatie is in handen van On Board On Shore, het nieuwe partycateringbedrijf van Jaarbeurs Catering Services. De exploitatie moet zeker 6 miljoen euro per jaar opbrengen. Labelmanager van On Board On Shore is Marc Schats. De veelzijdigheid van de ss Rotterdam is groot, want het herbergt 240 hotelkamers, restaurants en bars, congres-, vergader- en feestruimten en een theater.

Na de zomer op deze site een feuilleton over de exploitatie van de ss Rotterdam. Schats houdt op verzoek van Misset Catering een logboek bij. De eerste aflevering is te lezen in de onze nieuwsbrief van 8 juni a.s.

Reageer op dit artikel