nieuws

Facebook strikt koks van Google

Catering

Steeds meer koks verhuizen van internetsucces Google naar het andere internetsucces, Facebook. Tachtig procent van de Facebook-koks is inmiddels afkomstig van buurman Google.

Facebook strikt koks van Google

Bright meldt dat Facebook steeds vaker koks wegkaapt bij Google. Dit komt omdat Google enerzijds bezuinigt op zijn bedrijfsrestaurants en omdat Facebook anderzijds hard groeit.

Het eten in het bedrijfsrestaurant van Facebook wordt als lokketje gezien om getalenteerd Google-personeel over te nemen. Inmiddels is tachtig procent van de koks van Facebook afkomstig van Google en kan het bedrijfsrestaurant van Facebook zich meten met die van Google.

Zowel Facebook als Google zijn gevestigd in Palo Alto in de VS. De keuken van Google stond lange tijd bekend als een van de meest aantrekkelijkste bedrijfsrestaurants ter wereld. Medewerkers krijgen er gezonde topgerechten voorgeschoteld en kunnen er op diverse tijden van de dag terecht.

Reageer op dit artikel