nieuws

Facilicom aan de slag bij Albron

Catering

Facilicom Facility Solutions (FFS), onderdeel van Facilicom Services Group, en cateraar Albron hebben op 31 oktober een samenwerkingsovereenkomst getekend. FFS zal voor het hoofdkantoor van Albron de facilitaire dienstverlening gaan verzorgen, met uitzondering van de catering.

Facilicom aan de slag bij Albron

Met deze deal neemt Facilicom het stokje over van de vorige facilitaire dienstverlener van Albron, het opgeheven Facility Services Netwerk (FSN). Het contract tussen FFS en Albron geldt voor drie jaar en biedt twee keer de mogelijkheid om een jaar te verlengen.

Op het eerste gezicht lijkt FFS niet de meest voor de hand liggende keuze voor Albron. Facilicom herbergt immers een divisie die zich ook op catering richt: Prorest Catering, een concurrent van Albron. Dat mocht de deal niet blokkeren.

FFS kwam met het beste uit het aanbestedingstraject van Albron. Samen ontwikkelden de twee bedrijven een concept waarin Facilicom de dienstverlening van het ontbonden FSN in zijn totaliteit overneemt.

Reageer op dit artikel